VIDEO! Se ruga la mormântul fiului ei, unde a cerut să-i dea un semn. Imediat, s-a întâmplat ceva miraculos.

Jack, fiul de 4 ani al lui Marie Robinson de 45 de ani, a murit din cauza unei tumori pe creier. Aflată la mormântul băiețelului, aceasta a cerut un semn de la el.

În aprilie 2014, Jack s-a stins din viață lăsând în urmă un frate geamăn, trei suror și pe părinții îndurerați. Deși au trecut 3 ani de la moartea micuțului, mama lui nu și-a revenit nici astăzi.
La aniversarea decesului lui Jack, femeia l-a vizitat la cimitir și s-a rugat pentru un semn. O pasăre mică stătea pe piatra funerară a băiețelului, apoi s-a apropiat de ea.
„Nu părea deloc speriat. S-a așezat pe piatra de mormânt, iar eu am început să-l filmez cu telefonul. Când m-a apropiat, a venit la mine și mi s-a așezat în palmă. A continuat să mă privească în ochi, iar la un moment dat, mi s-a așezat pe umăr și m-a ciupit de ureche de câteva ori. Sunt sigură că a fost un semn de la Jack”, a declarat femeia.
Marie a a imortalizat momentul, apoi a postat pe internet. Sursă articol: Portalul de informații REALITATEA.NET  Sursă video: Tuber TV Network
loading...