Islanda oferă bani bărbaţilor imigranți pentru a se căsători cu femei islandeze!

Potrivit informațiilor oferite de presa din Islanda, situaţia demografică este foarte deplorabilă aici, numărul femeilor fiind dublu decât cel al bărbaţilor.

Guvernul islandez a decis să ofere lunar 5000 de euro, fiecărui bărbat imigrant care se va căsători cu o femeie islandeză.

Bărbaţii din această ţară sunt greu de convins cu aceasta propunere, aici salariul minim aici este 10800 de euro şi pentru 5000 de euro nimeni nu arde de dorinţa să se căsătorească.

De reţinut faptul că bărbaţii imigranţi care se vor hotărî să-şi schimbe statutul familial căsătorindu-se cu o femeie din Islanda, vor dobândi automat şi cetăţenia acestui stat.

Aşadar, dacă eşti bărbat necăsătorit şi vrei să trăieşti într-o ţară bogată, acestă oportunitate nu trebuie ratată.

loading...

Un jurnalist din Ucraina, Konstantin Stroghinov care locuiește în Islanda, a numit acestă informație, o informație falsă. Știrea mincinoasă a accelerat prin internet începând din vara aceasta până în prezent, potrivit Libertatea Cuvântului.

Islanda a negat această informație, iar conform statisticilor, în această țară numărul bărbaților și femeilor este egal. Sursă articol: Portalul de informații extranews.ro