ŞOCANT! O fată din Neamț a înviat la propria înmormântare. Primele ei cuvinte i-a speriat pe toţi cei prezenţi.

O tânăra din Neamţ, în vârstă de 20 de ani, a înviat la înmormântare. Când era dusă la groapă fata a început să vorbească.

Oamenii de pe valea Bistriței îşi amintesc că în anii 1934-1935, o tânăra din satul Izvorul Muntelui, Ceahlău, a fost violată de un ţăran. Fiindu-i ruşine de copilul din flori pe care îl purta în pântece, şi-a ucis pruncul.  Fata nu şi-a mărturisit păcatul nici măcar în faţa preotului, ducând secretul cu ea pe lumea cealaltă.

După câţiva ani, fata s-a îmbolnăvit şi a murit. A treia zi a venit preotul şi a început slujba de înmormântare. Când să pornească cu alaiul funerar spre biserică, tânăra a mişcat puţin capul şi a început să-l strige pe preot.

“Părinte, părinte, vino încoace… nu te teme! Cu sfinţia ta am treaba… Eu am făcut un păcat mare în viaţă şi mi-a fost ruşine să-l spovedesc. Dar pentru că am avut evlavie la Maică Domnului, ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului şi mi-a trimis sufletul în trup, că să-mi spovedesc păcatul pe pământ, căci aici pe pământ l-am făcut…”

Şocaţi cei prezenţi, s-au retras afară iar fata i-a mărturisit preotului păcatele sale.

Lumea îngrozită de cele întâmplate, a început să o întrebe despre viaţa de dincolo, dacă există rai şi cum arată Dumnezeu.

loading...

“Cum este dincolo, nu pot să vă spun. Atât vă pot spune, că aşa cum este aici, pe pământ, unde fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot aşa şi dincolo, fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot aşa şi dincolo, fiecare este scris cu tot ce a făcut, bun sau rău… Va rog cu lacrimi, să fiţi spovediti fiecare de toate păcatele, că ce se dezleagă pe pământ, se dezleagă şi în cer… Dincolo nu mai este pocăinţă şi nici Maică Domnului nu se roagă pentru păcătoşi. Tot ce aţi făcut pentru mine, rugăciuni şi pomană sunt primite. Continuaţi!”, a mai spus ea.

După mărturisirea făcută, fata a închis ochii pentru totdeauna. Sursă articol: Portalul de informaţii vocea.biz