ŞOCANT! O fată din Neamț a înviat la propria înmormântare. Primele ei cuvinte i-a speriat pe toţi cei prezenţi.

A înviat la propria înmormântare!

O tânăra din Neamţ, în vârstă de 20 de ani, a înviat la înmormântare. Când era dusă la groapă fata a început să vorbească.

Oamenii de pe valea Bistriței îşi amintesc că în anii 1934-1935, o tânăra din satul Izvorul Muntelui, Ceahlău, a fost violată de un ţăran. Fiindu-i ruşine de copilul din flori pe care îl purta în pântece, şi-a ucis pruncul.  Fata nu şi-a mărturisit păcatul nici măcar în faţa preotului, ducând secretul cu ea pe lumea cealaltă.

După câţiva ani, fata s-a îmbolnăvit şi a murit. A treia zi a venit preotul şi a început slujba de înmormântare. Când să pornească cu alaiul funerar spre biserică, tânăra a mişcat puţin capul şi a început să-l strige pe preot.

“Părinte, părinte, vino încoace… nu te teme! Cu sfinţia ta am treaba… Eu am făcut un păcat mare în viaţă şi mi-a fost ruşine să-l spovedesc. Dar pentru că am avut evlavie la Maică Domnului, ea s-a rugat pentru mine înaintea Mântuitorului şi mi-a trimis sufletul în trup, că să-mi spovedesc păcatul pe pământ, căci aici pe pământ l-am făcut…”

Şocaţi cei prezenţi, s-au retras afară iar fata i-a mărturisit preotului păcatele sale.

Lumea îngrozită de cele întâmplate, a început să o întrebe despre viaţa de dincolo, dacă există rai şi cum arată Dumnezeu.

“Cum este dincolo, nu pot să vă spun. Atât vă pot spune, că aşa cum este aici, pe pământ, unde fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot aşa şi dincolo, fiecare este scris la primărie cu tot ce are, tot aşa şi dincolo, fiecare este scris cu tot ce a făcut, bun sau rău… Va rog cu lacrimi, să fiţi spovediti fiecare de toate păcatele, că ce se dezleagă pe pământ, se dezleagă şi în cer… Dincolo nu mai este pocăinţă şi nici Maică Domnului nu se roagă pentru păcătoşi. Tot ce aţi făcut pentru mine, rugăciuni şi pomană sunt primite. Continuaţi!”, a mai spus ea.

După mărturisirea făcută, fata a închis ochii pentru totdeauna. Sursă articol: Portalul de informaţii vocea.biz

3 Comments on ŞOCANT! O fată din Neamț a înviat la propria înmormântare. Primele ei cuvinte i-a speriat pe toţi cei prezenţi.

 1. Primul text, si cel mai important, care marturiseste ca Maica Domnului sade de-a dreapta Sfintei Treimi, unde, fireste, se roaga pentru mantuirea lumii, este cel din prorocia lui David. Dupa ce vorbeste de frumusetea si stralucirea lui Mesia-Hristos, Unsul lui Dumnezeu, uns cu untdelemnul bucuriei, la care face partasi si pe cei ce cred in El, spune cum o vede pe Maica Domnului ca o imparateasa, in descoperirea ce i se face, El zice: ” Sezut-a Imparateasa de-a dreapta Ta (Doamne, adica Sfanta Treime), imbracata in haina aurita si prea infrumusetata” (Ps. 44, 11).Fecioara.
  Mai departe psalmistul, in acelasi psalm, spune ca ” imparatul” si “Domnul” a poftit frumusetea imparatesei “prea infrumusetata”, al carui nume va fi pomenit” in tot neamul”, si “popoarele o vor lauda in veac si in veacul veacului” (44, 13; 20-21).

  Un alt text este cel din Isaia (61, 10) care o vede ca ” o mireasa impo­dobita cu podoaba”. Iar Apostolul vizionar, in Apocalipsa (12, 1), o vede impodobita ca imparateasa a intregului univers.

  Si precum Sfanta Fecioara Maria, imparateasa si Doamna, s-a rugat Fiului Ei iubit, la Nunta din Cana Galileii, iar El i-a ascultat rugaciunea, si a prefacut apa in vin, salvand onoarea familiei, minune facuta de El cand “inca nu venise ceasul” Lui (Ioan 2, 4) al minunilor, tot asa, si cu atit mai mult, Ea fiind in slava, de-a dreapta Fiului, ca Maica Lui, si a crestinilor, se roaga si mijloceste necontenit pentru noi si pentru mantuirea lumii. Caci ” mult poate rugaciunea Maicii inaintea Fiului” (Stapanului), Maica Domnului fiind si Maica Bisericii.
  Caci daca crestinii au datoria si porunca de a se ruga pentru toti oamenii (I Tim. 2, 1-4); si unii pentru altii (Iacov 5, 16), ca sa se mantuiasca unii prin altii (Matei 18, 15; Iac. 5, 18-20), cu atat mai mult Maica Domnului, Maica Bisericii si a noastra a tuturor, care sade de-a dreapta Fiului, in cer, si n-are nevoie a se ruga altii pentru Ea cum avem noi si aici si dupa moarte, Ea se roaga si mijloceste inaintea Fiului ca Maica Bisericii si a crestinilor, pentru mantuirea lor si a intregii omeniri.

 2. FALS!… Mama DOmnului NU MIJLOCESTE DEOARECE NU ARE ACEASTA AUTORITATE!

  1.Timotei 2
  5. Caci este un singur Dumnezeu si este UN SINGUR mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos

  Dumnezeu Tatal—nimeni intre ei—Domnul Isus—nimeni intre ei—oameni


  DOMNUL Isus Hristos, Fiul Lui DUMNEZEU avertiza despre semnele revenirii SALE pentru judecata.
  Stii ca daca ai fost mintit, adica pastorul/preotul nu ti-a spus adevarul, vei merge in chinuri, in Iad pentru eternitate? Nu trebuie sa te increzi orbeste in oameni, asta fiind idolatrie! Îţi este eternitatea în joc dacă consideri că vei merge în cer doar pentru că aşa crezi sau aşa simţi. Credinta ta TREBUIE sa fie cea Biblica.

  Dar sfintii martiri mijlocesc?… DA! si ei mijlocesc pentru oameni, DAR iata ce vor ei:

  Apocalipsa 6
  9. Cand a rupt Mielul pecetea a cincea, am vazut sub altar sufletele celor ce fusesera injunghiati din pricina Cuvantului lui Dumnezeu si din pricina marturisirii pe care o tinusera.
  10. Ei strigau cu glas tare si ziceau: “Pana cand, Stapane, Tu, care esti sfant si adevarat, zabovesti sa JUDECI si sa RAZBUNI sangele nostru asupra LOCUITORILOR pamantului?”

  Iata ca martirii striga ca oamenii sa fie pedepsiti, deci, cand cineva va invata ca sfintii care au murit, mijlocesc pentru noi ca sa ne fie bine, tocmai aveti in fatza voastra un om influentat de Satan.

  – Biblia (Sfanta Scriptura) este perfecta in profetii, aceasta fiind confimarea originii sale divine, pentru ca doar DUMNEZEU cunoaste viitorul in detalii.
  – 365 de profetii implinite UIMITOR cu privire la Mesia (Hristos, Dumnezeu intrupat)
  https://goo.gl/46VmMI

Comments are closed.