Va fi Paula Chirilă noua PREZENTATOARE a emisiunii MPFM?

Anumite zvonuri apărute  în presă susțin că emisiunea matrimonială “Mireasă pentru fiul meu”, revine pe micile ecrane. Surpriza constă în faptul că aceasta  va fi difuzată pe alt canal de televiziune,  sub altă denumire,  altă prezentatoare și reguli mult mai stricte.

Revenirea pe micile ecrane a acestui show matrimonial a fost primit cu brațele deschise de către milioane de fani care au urmărit  cu sufletul la gură fiecare sezon.

Cine va prezenta emisiunea? această întrebare a adus multe controverse in ultimele zile, mai mult în fiecare zi apărea câte o nouă moderatoare.

Conform primului zvon, una din moderatoare ar putea fi nimeni alta decât Amalia Enache, fosta prezentatoare de știri.

A doua posibilă candidată la cârma acestei emisiuni este Mirela Boureanu Vaida, care  timp de câteva sezoane a condus emisiunea.  Spre uimirea multora,  revenirea Mirelei pe micile ecrane a fost o adevărată dezamăgire. Fanii fiind dezgustați de prestația acesteia în noua emisiunea 2k1 și Acces Direct, unde a avut câteva momente de-a dreptul jenante.

A treia prezentatoare este nimeni alta decât Paula Chirilă, care  a fost și ultima moderatoare a emisiunii Mireasă pentru fiul meu. Emisiune pe care a condus-o cu brio până în ultimul moment, lucru fiind confirmat si de audiențele colosale pe care le-a avut.

Vestea că Paula va prezenta emisiunea a fost primită cu brațele deschise de către sutele de fani a acestui show matrimonial. Mai mult decât asta, susținătorii emisiunii au promis că vor face petiție pentru REVENIREA ei la cârma emisiunii.

Cu toate că nimeni nu se aștepta la acest lucru, mulți fani regretă comportamentul neadecvat și jignirile aduse Paulei pe diferite site-uri de socializare. În prezent Paula este pe locul 1 al Premiilor Radar la cateogoria CEA MAI POPULARĂ VEDETĂ DE TELEVIZIUNE DIN ROMÂNIA. Acest lucru se datorează, modestiei, talentului și a respectului pe care l-a avut față de fanii emisiunii iar aceștia și-au arătat recunoștința prin vot!

Autor articol: Rus Daniela

2 Comments on Va fi Paula Chirilă noua PREZENTATOARE a emisiunii MPFM?

  1. Doresc ca Paula Chirila sa prezinte emisiunea

  2. Sustin Paula Chirila

Comments are closed.