Bulgarii sunt singura naţiune cu care fiinţele venite din spaţiu au acceptat să comunice în ultimii ani. De ce?

O grupare de oameni de stiinta din guvernul bulgar a afirmat ca extraterestrii exista intr-adevar, iar bulgarii sunt singura natiune cu care fiintele venite din spatiu au acceptat sa comunice in ultimii ani, scriu cei de la ozn-terra.blogspot.ro citând sursa DailyMail

Cercetatorii din cadrul Institutului Bulgar de Cercetari Spatiale declara ca lucreaza in prezent la descifrarea unui complex set de simboluri remis lor de catre extraterestri. Mai mult decat atat, conform acelorasi savanti bulgari, fiintele din alte lumi sunt ocupate sa raspunda la un numar de 30 de intrebari esentiale trimise de catre vecinii nostri de la sud de Dunare. Lachezar Filipov, directorul Institutului Bulgar de Cercetari Spatiale, confirma ca oamenii din subordinea sa duc deja tratative cu extraterestrii. Echipa sa se ocupa si cu analizarea si descifrarea celor peste 150 de simboluri din lanurile si culturile de cereale din intreaga lume.

“Extraterestrii sunt peste tot in jurul nostru, ne privesc si ne studiaza in fiecare clipa. Pana si Vaticanul a recunoscut existenta lor. Nu sunt dusmanosi fata de oameni, mai degraba vor sa ne ajute, dar omenirea nu este indeajuns de evoluata pentru a intra in contact direct cu ei. Cu toate acestea, exista o raza de speranta, deoarece rasa umana va ajunge sa comunice cu fiintele din spatiu in urmatorii 10 ani. Extraterestrii sunt deranjati de comportamentul amoral si distructiv al oamenilor in privinta naturii, fata de care nu manifesta respectul necesar”, declara acesta in continuare.

Conform savantilor bulgari, nu vom comunica cu extraterestrii prin intermediul undelor radio sau altor mijloace tehnologice, ci prin puterea gandului si telepatie. Problema extraterestrilor a dus in decursul saptamanii trecute la dezbateri si discutii intense intre presedintele bulgar Georgi Parvanov si ministrul de finante Simeon Djankov.

Articolul este preluat INTEGRAL de pe ozn-terra.blogspot.ro

loading...