Profeţia lui Horatio Villegras: La exact 100 de ani de la prima apariţie a Sfintei Fecioare Maria, la Fatima, va începe Războiul Mondial.

Mass-media internaţională are aproape zilnic pe prima pagină, materiale elocvente despre “neînţelegerile militare” ale marilor puteri mondiale care sunt la puctul “zero” în privinţa escaladării unor conflicte ce pot oricând duce la izbucnirea unui nou război mondial.

Omenirea caută în scrierile din trecut, mărturii ale unor oameni înzestraţi, care odată au reuşit să lase scris “cum va evolua lumea” şi care vor fi motivele ce vor duce la un început de nou război mondial.

Multe dintre aceste scrieri s-au adeverit atât de mult, încât cei care le-au transmis sunt numiţi pe deplin profeţii lumii. Unul dintre aceşti profeţi ai lumii moderne este şi Horatio Villegras, un teolog catolic, care a prezis că Donald Trump va câştiga alegerile în SUA şi că va bombarda Siria, fapte pe care le trăim cu adevărat în aceste zile tulburi ale începutului de an 2017, scriu cei de la infoalert.ro citand efemeride.ro

Fecioara Maria s-a arătat pentru prima oară localnicilor din satul portughez Fatima la 13 mai 1917. La 13 octombrie 1917, Fecioara a anunţat sfârşitul Primului Război Mondial, iar un an mai târziu soldaţii se întorceau de pe front.

Conform lui Horatio Villegras, care a publicat mai multe cărţi cu previziuni şi trăieşte în Texas, SUA: „Mesajul divin este clar: lumea trebuie să se pregătească pentru ce este mai rău între 13 mai şi 13 octombrie 2017, când planeta va fi cuprinsă de şoc, groază şi moarte”.

Catolicul Villegras susţine că are viziuni după ce a studiat Biblia din scoarţă în scoarţă. În 2015, a anunţat că Trump va fi preşedintele SUA, care va declanşa Al Treilea Război Mondial în primul său an de mandat, după ce va bombarda Siria. Rusia va fi un actor principal în conflictul mondial care va angrena China, Coreea de Nord şi ţări arabe.

Dezastrul nuclear va distruge jumătate din populaţia planetei, multe naţiuni vor dispărea, nevinovaţii vor fi sacrificaţi şi supravieţuitorii vor fugi în toate cele patru colţuri ale lumii pentru a se ascunde de urgie.

Conform lui Villegras, la 13 octombrie războiul se va sfârşi aparent, „pentru că un steag alb fals se va ridica peste lume prevestind însă noi distrugeri”. Teologul a publicat 12 cărţi în care a prezis inclusiv atacul chimic din Siria, alianţa secretă dintre China şi Coreea de Nord, care poate fi fatală chinezilor.

Printre prezicerile lui Nostradamus, interpretate de Villegras, este şi cea legată de „moartea lui Mabus”, care este identificat cu Bashar Al Assad. După dispariţia acestuia urmează Iadul pe Pământ, multe animale şi oameni vor dispărea şi totul se va linişti când cometa va brăzda cerul într-o zi sfântă. Coincidenţa face ca de Crăciun, în 2018, cometa Catalina să fie vizibilă în emisfera nordică.

Sursa articol: bugetul.ro Cititi continuarea si mai multe informatii interesante pe portalul infoalert.ro