Viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a primit diplomă de excelenţă, din partea Preşedintelui Asociaţiei MicNews

Întâlnire la sediul Primăriei Sectorului 2, Viceprimarul Dan Cristian Popescu şi Mihai Căldăraru, Preşedintele Asociaţiei MicNews. Au discutat aspecte legate de situația locuitorilor sectorului 2, aspecte sociale, locative, accesul la educație, aspecte legate de integrare și discriminare.

Dan Cristian Popescu, a primit diplomă de excelență în semn de recunoaștere a întregii activități, desfășurate cu professionalism.
„Pentru mine și pentru colegii din Primăria Sectorului 2, pensionarii și asistaţi sociali , reprezintă o sursă de inspirație, sunt niște oameni cu adevărat deosebiți cu care nu doar că poți discuta chestiunile de administrare al Sectorului 2 , dar vin cu propuneri și idei care depășesc preocupările lor și contribuie la dezvoltarea întregii comunități. Este o plăcere să îi întâlnesc de fiecare dată, au sprijinul meu necondiționat în activitatea primăriei sectorului 2” a spus viceprimarul Dan Cristian Popescu.

“Azi am primit o diplomă de la Asociaţia MicNews. Sunt mândru că am primit această onorantă diplomă și că o preţuiesc. Mulţumesc, membriilor ai asociatiei”, a spus viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Articol: Daniela Costache, Imagini: Radu Ionescu de la micnews.ro
loading...