“Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural”, o campanie umanitară a Asociaţiei MicNews!

În urmă cu 7 ani, Mihai Căldăraru punea bazele Asociaţiei MicNews. De la început, Asociaţia a luptat pentru a ajută copii care provin din medii defavorizate, copii care suferă de diferite afecţiuni grave de sănătate.

Cu ocazia împlinirii a 7 ani de activitate, dar şi a unui moment special pentru Mihai, împlinirea a 31 de ani, la data de 25 mai, Asociaţia MicNews vine cu un nou proiect care are ca iniţiativă ajutorarea copiilor, de data aceasta a copiilor din mediul rural. Astfel, Campania “Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” organizată de Asociaţia MicNews, se va desfăşura în perioada 15-24 mai 2017.

Campanie umanitară “Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” debutează la Şcoală Generală din Comună Cernica, judeţ Ilfov. La Campania de întrajutorare poate participa orice persoană. Donaţiile pot fi alimente, dulciuri, haine şi jucării, direct la Şcoală generală din Comuna Cernica, în data de 25 mai.

loading...

„Asociaţia MicNews va împacheta frumos ceea ce oamenii vor dona, pentru ca cei mici să se bucure de ceea ce primesc, iar noi de faptul că am avut ocazia să dăruim. Beneficiile sunt reciproce.

Dacă vor exista donaţii în bani, acestea pot fi făcute în aceeaşi zi, în incinta şcolii, unde veţi găsi spaţii amenajate” a declarat Mihai Căldăraru, fondatorul Asociaţiei MicNews.