ITALIA – Un șofer român de camion a fost găsit spânzurat în cabină, în parcarea Lidl din Faenza.

Corpul fără viață al unui bărbat român în vârstă de 31 de ani a fost găsit spânzurat în cabina unui camion, în dimineața zilei de luni, 1 mai 2017, în parcarea supermarket-ului Lidl din via Marcello Malpighi, localitatea Faenza, provincia Ravenna, scriu cei de la rotalianul.com citând sursa Ravenna Today

Autoritățile italiene au declarat că bărbatul lucra ca șofer de camion pentru o firmă din România și se afla în trecere prin Faenza. Conform anchetatorilor, membrii familiei bărbatului au contactat angajatorul acestuia preocupați de faptul că, numai cu o seară înainte, conaționalul nostru dădea semne de depresie și nu mai răspundea la telefon de atunci.

Angajatorul bărbatului a localizat prin GPS camionul și a alertat autoritățile italiene din Faenza care, în urma verificărilor, au găsit șoferul român spânzurat în cabina camionului pe care acesta îl conducea. Se pare că înainte de a recurge la dramaticul gest, bărbatul ar fi acoperit ferestrele cabinei pentru a nu fi văzut de afară.

Sosiți la fața locului, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Procuratura din Ravenna a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care conaționalul nostru a murit.

La încheierea anchetei, corpul bărbatului va fi repatriat iar firma pentru care acesta lucra va putea să recupereze camionul.

loading...

Autor articol: Mihai Diaconu Citiţi mai multe informaţii despre viaţa românilor din străinătate pe portalul rotalianul.com