În FRANŢA există PARCUL PERVERSIUNILOR. Aici poţi face S€X cu soţia altuia!

Da, se poate spune că lumea a luat-o razna de tot. În Dordogne, sudul Franţei, s-a deschis un parc destinat perversiunilor, numit Le Diamont Noir. Cuplurile de nudişti pot face s€x în grup pentru o taxa de 25 de euro pe zi, scriu cei de la click.ro

Dacă doreşti o aventură sau dacă eşti un împătimit al relaţiilor pasagere, tot ceea ce trebuie să faci pentru a beneficia de aceste servicii este să îţi laşi toate hainele la intrare, după care să te bucuri de plăcerile vieţii, pe care de acum le poţi face şi în aer liber, în natură.

Acesta este primul club din lume destinat în mod special nudiştilor cu chef de perversiuni. Parcul se adresează swingerilor, voyeuriştilor şi amatorilor de s€x în grup.

Clubul a fost înfiinţat de Bruno Mazaferro şi de soţia lui Sandra. Pentru cei care vor să petreacă noaptea în natură făcând s€x cu soţia altuia, închirierea unui cort costă între 25 şi 30 de euro, în funcţie de dimensiuni.

Un bilet de intrare pentru femei costă 12 euro şi 45 de euro pentru bărbaţi. Rezervările se pot face telefonic şi, în funcţie de grupuri, organizatorii pregătesc cursuri de gimnastică aerobică sau fitness în natură, scrie click.ro. Sursă foto.

loading...