Italia: Doi români au furat o maşină de poliţie cu tot cu poliţist.

Au furat o maşină de Poliţie cu poliţistul aflat în ea.

Doi români care tocmai ajunseseră în Italia, sunt protagonişti celei mai neobişnuite tentative de furt de maşini, din câte au existat vreodată.

Românii proaspăt ajunşi la Trieste, au furat o dubă a Poliției, cu tot cu polițistul care se afla înăuntruAceştia au urmărit mașina care era parcată de foarte mult timp acolo şi s-au gândit că ar putea fi ceva de furat înăuntru.

Mașina nu avea nici un semn pe ea care să arate că ar aparține poliției. Cei doi români au încercat ușile, au văzut că se deschid și s-au urcat în ea. Hoții au încercat să pornească mașina cu ajutorul firelor de sub bord și să plece cu ea, relatează  Il Piccolo.

Românii nu au știut că duba nu era una oarecare, ci era o una folosită de un polițist pentru filaj. Acesta se afla în mașină pentru a urmări mișcările unei rețele de traficanți de droguri.

Poliţiştul i-a reţinut imediat pe cei doi români care au fost duşi în faţa magistraţilor, fiind acuzați de tentativă de furt. În urma anchetei s-a dscoperit că cei doi hoți ajunseseră de curând în Trieste, din România, iar de acolo voiau să plece în alt oraș, cu mașina pe care au încercat să o fure. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro