Un miliardar oferă 180 de milioane de dolari celui care o ia de soție pe fiica lui!

Cecil Chao, un miliardar din Hong Kong, oferă 180 de milioane de dolari oricărui bărbat dispus să se însoare cu fiica lui.

Magnatul în vârstă de 80 de ani, se luptă de cinci ani să găsească un soţ pentru fiica lui, Gigi, în vârstă de 37 de ani. În urmă cu cinci ani, bărbatul a făcut o ofertă iniţială de 60 de milioane de dolari, (circa 249 de milioane de lei), drept premiu, oricărui bărbat o va cuceri şi o va convinge să-l ia de soţ. Gigi a recunoscut că are înclinații lesbiene şi chiar s-a măritat cu o femeie care şi-a luat nume masculin, Sean Yves (39 de ani), în 2012, în Franţa. Tatăl ei nu nu recunoaşte mariajul lor şi ar face orice numai să le despartă.

Cecil Chao îşi doreşte foarte mult ca fiica lui să se căsătoarească cu un bărbat şi să-i facă nepoţi, care să moştenească imensa lui avere de 2 miliarde de dolari.

Cum încercarea lui nu a avut succes, acesta a ridicat suma la 180 de milioane de dolari  celui care o va face pe Gigi să se îndrăgostească de el şi să-l accepte de soţ. Nici de data aceasta miliardarul nu la găsit pe ginerele atât de mult dorit.

Până în prezent, Gigi a respins toţi pretendenţii. Bogata moştenitoare susţine sus şi tare că şi-a găsit sufletul pereche, pe partenera sa, Sean Yves. Femeia spune că tatăl său ar trebui să se mulţumească pentru că aceasta şi-a făcut cât de cât o înfăţişare masculină.

loading...

“Aş vrea să-l fac fericit pe tata, dar, din nefericire, părerile lui despre mine nu corespund realităţii”, a spus Gigi.

Fata este rezultată din relaţia miliardarului cu actriţa Kelly Yao Wei. Cecil Chao se laudă că a fost un mare crai la viaţa lui şi că a făcut sex cu circa 10.000 de femei. Sursă articol: Portalul de informaţii click.ro