Presară puţină SARE într-un colţ al casei şi vei fi UIMIT de ceea ce ţi se va întâmpla!

Au trecut mii de ani de când omenirea caută metode necvonvenţionale de îmbunătăţire a vieţii. Nu de puţine ori, aceste metode au fost benefice organismului sau prin folosirea lor s-a reuşit purificarea şi alungarea energiilor negative.

Se întâmplă ca de ceva vreme să nu-ţi meargă nimic bine, să întâmpini frecvent probleme financiare sau te îmbolnăvești destul de des, asta înseamnă că locul în care îți petreci cel mai mult timp ( de exemplu casa unde locuiești sau biroul unde lucrezi) este încărcat de energii negative care îți blochează depășirea acestor probleme, scriu cei de la secretele.com

Cu toţii ştim că energiile negative nu sunt palpabile, nu se văd, ele doar se simt, iar efectele lor sunt distrugătoare. Aceste energii afectează mai ales persoanele sensibile care sunt și cele mai expuse.

Astfel, locul unde fiecare îşi desfăşoară activitatea sau locul în care îți petreci mult timp, dacă este vizitat de persoane negativiste, acumulează în timp energii negative. Pentru a reuși să elimini aceste energii distrugătoare, trebuie să faci un singur lucru… Trebuie să presari într-un colț al camerei puțină sare.

Ajungi să te întrebi mereu, de ce ţi se întâmplă ţie numai ghinioane sau lucruri urâte? Răspunsul este firesc, energia negativă te înconjoară din toate părţile şi nu-ţi lasă loc ca fiinţă ta să se mişte liber, fizic şi mental. Vei spune, de ce fizic? Pentru că intervin tot felul de boli de care scapi cu greu, iar lucrurile pot genera din ce în ce mai spre rău, nu spre bine.

Ce este de făcut?

– Presară puțină sare într-un colț al camerei unde îți petreci mai mult timp

– Lasă sarea sa facă magia timp de 24 de ore

– După scurgerea celor 24 de ore, ia mătura și mătură sarea până la ieșirea din încăpere iar atunci când ai ajuns sub toc, trece-o pe făraș (nu o pune
direct în făraș din colțul camerei), având grijă să nu rămână deloc în camera unde dormi. Așadar, mătură foarte bine.

– După ce ai măturat-o, nu o arunca la gunoi, ci arunc-o în apa de la vasul de toaletă.

Se spune că energiile captate de sare sunt disipate în momentul în care sarea intră în contact cu apa. Repetă procedeul pentru fiecare cameră în parte dacă vrei ca întreaga locuință să fie curățată de energii negative!

Încearcă această metodă simplă de eliminare a energiilor negative și viața ta se va îndrepta!

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul Pentru Suflet – www.Secretele.com