VIDEO – Un bărbat din Slobozia a fost amendat cu 10 milioane de lei vechi pentru că s-a BĂŞIT pe stradă

O amendă mai “inedită” a fost aplicată unui bărbat din Slobozia în aceasta primăvară. Mai bine spus, un poliţist local din oraşul Slobozia, a reuşit să fie atât de surprins de “vânturile” date de un cetăţean, încât i-a scris imediat acestuia, o amendă “dolofană” pentru imprudenţa de a se “băşi” lângă organele de control, relatează “PRO TV”

Poliţistul care a scris amenda era împreună cu un coleg al său şi efectuau o misiune pe un bulevard principal din Slobozia, fiind la vânătoare de şoferi care aveau curajul să parcheze neregulamentar. Când tocmai se pregăteau să amendeze pe cineva, de ei s-a apropiat un cetăţean care într-un gest de solidaritate cu şoferul învinuit a început să tragă o serie de “vânturi”. Vizibil deranjat de gestul acestuia, poliţistul local a scos chitanţierul şi l-a sancţionat cu 1.000 de lei pe barbat pentru că ar fi provocat indignarea persoanelor din jur.

Laurenţiu Abaza, Directorul POLIŢIEI LOCALE SLOBOZIA: “Este inadmisibil să accepti un astfel de comportament ostentativ în total dispreţ faţă de cei ce sunt în jurul tău. Iar o neintervenţie a agentului poliţiei locale poate ar fi fost mai de condamnat.”

Vinovatul nu a semnat procesul verbal de contravenţie şi între timp a plecat la muncă în străinătate .

Agentul care a aplicat sancţiunea a fost la rândul lui mustrat de superiori, deşi aceştia spun că a respectat legea.

Bărbatul care se face vinovat de “vânturile trase la comandă” şi a sfidat omul legii, nu a contestat până acum sancţiunea. Sursă foto.