Incredibil! Un bărbat susține că are copii cu o ființă extraterestră.

David Huggins, un pictor din SUA a mărturisit că și-a pierdut virginitatea la 17 ani, în compania unei femei de origine extraterestre, cu care are și un copil.

Pictorul în vârstă de 72 de ani a făcut aceste declarații în cadrul unui documentar – Love and Saucers („Dragoste și farfurii zburătoare”, n.a.) – în care se vorbește despre existența unei specii hibride între pământeni și extratereștri.
Lucrările lui Huggins sunt inspirate din experiențele personale cu extratereștri, si a relatat că în adolescență, acesta a fost sistematic „hărțuit” în timpul somnului de o extraterestră, care l-a răpit de mai multe ori. Potrivit declarațiilor, extraterestra se numește Crescent iar scopul venirii ei pe pământ a fost pentru a se reproduce.
Pictorul a mai mărturisit în documentar, că legătura sa cu Crescent a durat chiar și după ce acesta s-a mutat la New York pentru a studia arte plastice.
David a mai spus că întrei ei a fost o relație reală, de lungă durată, din care a rezultat o progenitură hibridă. În legătură cu acest subiect, Huggins nu a spus prea multe. Sursă articol: Portalul de informații realitatea.net
loading...