INCREDIBIL! Un primar a îngropat cu EXCAVATORUL doi bătrâni, găsiţi morţi în casă!

Totul s-a întâmplat în România modernă a anului 2017. În satul Dobreşti din judeţul Dolj, doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost găsiţi morţi în propria lor casă ce se afla situată lângă primărie. Cei doi bătrâni murise de câteva zile, iar primarul comunei a stabilit că poate fi un pericol pentru toată comuna dacă se va întârzia cu procesul de înmormântare, din cauza faptului că cele două cadavre erau într-un proces avansat de putrefacţie, relatează cei de la observator.tv

Odată ce a fost stabilită această alertă, primarul şi-a asumat rolul de coordonator al operaţiunii de înhumare, a chemat poliţia si ambulanţa, apoi a decis să-i îngroape într-un mod inedit. După obţinerea declaraţiilor din partea poliţiei şi a medicilor, unde se arată că moartea a intervenit în mod natural, s-a trecut la împachetarea morţilor în folii şi transportarea lor la cimitir, în cupa excavatorului condus chiar de viceprimarul satului.

În doar trei ore de la descoperirea cadavrelor, noaptea, bătrânii au fost îngropaţi într-o margine de cimitir, fără o slujbă făcută de preot, dar alături de câinele lor care a fost şi el găsit mort în casa celor doi.

În toiul nopţii şi în graba mare, nimeni nu a pus o cruce pe mormântul celor doi, nu s-a ţinut o slujbă creştină şi nici măcar nu s-a aprins o lumânare.

Problema este că a doua zi, o rudă îndepărtată a celor doi bătrâni a aflat ce se întâmplase în noaptea cu pricina.

loading...

După trei zile de la înmormântarea care a şocat satul, poliţia a anunţat că va deschide un dosar pentru profanare de morminte.

La poliţia din Bechet vor fi chemaţi la audieri toţi cei care au făcut ancheta în sat şi care i-au îngropat pe bătrâni. Groapa comună care le-a devenit mormânt va avea o cruce sâmbătă, când preotul satului va ţine acolo şi o slujbă.

Sursă VIDEO: Alege TV – Gazeta de Sud