Marea Britanie NU VREA SĂ PLĂTEASCĂ despăgubirea de 100 miliarde de euro pentru că PĂRĂSEŞTE Uniunea Europeană

Ziua când englezii au votat ieşirea din Uniunea Europeană va fi ţinută minte foarte mult timp. Acest lucru se întâmplă din cauza obligaţiilor financiare pe care oficialii de la conducerea Marii Britanii sunt obligaţi să le respecte.

David Davis, cunoscutul ministru britanic delegat pentru Brexit, a declarat de curând că “Marea Britanie nu are de gând să plătească cele 100 de miliarde de euro pentru semnarea unui acord de ieşire din Uniunea Europeană”, scriu cei de la roineu.com

Vizibil iritat, ministrul britanic a mai precizat că “ţara lui îşi va plăti obligaţiile financiare, dar nu va acoperi orice notă de plată pe care Uniunea Europeană o doreşte.”

Declaraţia acestuia vine după ce publicaţia Financial Times a publicat un articol amplu, în care explică creşterea obligaţiilor financiare de la 60 la 100 de miliarde de euro pentru semnarea Brexit-ului.

De asemenea, ministrul David Davis a ţinut să mai precizeze că Marea Britanie ia în serios ”drepturile şi obligaţiile” impuse de UE dar susţine că nu a văzut până acum nicio sumă din partea oficialilor de la Bruxelles.

loading...

”Uniunea Europeana joacă brutal şi dur”, a mai precizat acesta la şfârşitul declaraţie sale!

Sursă foto. Sursă articol: portalul ştirilor cu şi despre românii din străinătate roineu.com