ULTIMA ORĂ! S-a SPÂNZURAT în Penitenciarul Rahova, fiind acuzat de VIOL, OMOR şi TENTATIVĂ de OMOR

Ionel Ionescu, în vârstă de 38 de ani, a reuşit să se spânzure în baia celulei în care era închis, din Penitenciarul de Tranzit Rahova, declară surse judiciare citate de b1.ro

Bărbatul se afla în arest preventiv din luna noiembrie a anului trecu, fiind pus sub acuzaţia de omor, tentativă de omor şi viol, după ce şi-a înjunghiat mortal fiica vitregă pe care o violase şi l-a rănit pe prietenul acesteia, în cartierul rezidenţial Militari.

Bărbatul a găsit o cordelină de la o geantă sport cu care s-a spânzurat, iar trupul neînsuflețit a fost descoperit în jurul orei 18.00. În momentul arestării, acesta a spus oamenilior legii că o forţa pe fiica vitregă să facă întrețină relații intime cu el.

Se pare că deţinutul a avut o discuție aprinsă cu directorul închisorii, despre care a declarat că nu i-ar respecta drepturile. Bărbatul s-a spânzurat în timp ce colegii săi de cameră erau în curte. A mers în baia celulei unde a fost găsit mort de către ceilalţi deţinuţi.

Cazul deţinutului spânzurat a fost preluat de poliţiştii bucureşteni ai Serviciului Omoruri, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

loading...

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul b1.ro