Are 45 de ani şi îşi vinde corpul pe Internet. Aşa are grijă de copiii ei şi plăteşte ratele la bancă. Ne întreabă, este bine ce face?

Povestea acestei doamne de 45 de ani este una destul de comună, dacă stăm să privim în jurul nostru. Da, soţul ei a părăsit-o pentru una mult mai tânără, iar ea a rămas cu amintirea lui, doi copii frumoşi, dar şi o grămadă de datorii la bancă, pe numele ei.

Nimic spectaculos până aici, doar că zilele treceau şi nevoia de bani devenea tot mai accentuată. Într-o zi, uitându-se în oglindă, a luat o hotărâre care i-a schimbat viaţa în bine, numai că acum se consideră “o curvă” şi această catalogare nu o lasă să doarmă nopţile.

„Soţul m-a părăsit pentru alta mai tânără şi eu am rămas singură cu ratele de la banca… banii de la fostul serviciu abia îmi ajungeau să-mi cresc copii”, scriu cei de la aktualnews.ro

„Singura mea soluţie a fost să-mi vând corpul pe Internet. Nu fac s€x. E vorba de video chat. Poate sunt de blamată şi poate că pe bună dreptate, dar nu pot să-mi las copii pe drumuri, dacă nu plătesc ratele, banca îmi ia casa.

Este povestea cruntă postată pe facebook de o doamnă, care în urma unei despărţiri a ajuns în situaţia de a face video chat, la vârstă de 45 de ani, pentru a-şi putea întreţine copii şi pentru a nu pierde casa.

Voi ce aţi face dacă aţi fi în locul meu? Asta înseamnă că sunt curvă?”

„Îmi este ruşine dar n-am ce face. Singurul meu gând este legat de copii mei care mă vor vedea poate, în acele ipostaze ruşinoase când vor fi mari şi le va fi ruşine cu mine sau poate mă vor întelege, că am făcut toate astea pentru ei”

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul aktualnews.ro

3 Comments on Are 45 de ani şi îşi vinde corpul pe Internet. Aşa are grijă de copiii ei şi plăteşte ratele la bancă. Ne întreabă, este bine ce face?

  1. Daniela // 14 mai 2017 at 15:21 //

    e teribil sa te vinzi… nu sint scuze nici cuvinte.. exista doar diverse sectoare de munca… dar deduc ca demnitatea pt ea nu are pret. Am f mare grija sa nu ajung datornica sau precara.. dar daca s.ar intimpla prefer un sfirsit onorabil decit sa ma vind …. absolut ne scuzabil.

  2. Nu ai o ruda buna sa aiba grija de ei, de copii si sa mergi sa muncesti ceva in Germania,Austria sau anglia si sa nu mai ai remuscari cu ce faci ? Nu, nu esti curva, dar ” gura lumii” si copiii tai vor crede asta…

  3. Nelu Cretu // 13 mai 2017 at 8:47 //

    Este lăudabil ceea ce faci pentru a-ţi plăti toate datoriile şi a-ţi asigura traiul de zi cu zi, asta este situaţia ta.

Comments are closed.