Video! Poliţia Română a fost sancţionată de… Poliţia Locală, deoarece maşina lor era parcată neregulamentar.

Unde-i lege nu-i tocmeală! Roțile unei maşini de poliție au fost blocate de cei de la Poliţia Locală, din cauză că era parcată neregulamentar.

Şoferul este angajat al IPJ Alba şi a primit de la Poliţia Locală un avertisment scris, fiind iertat de plata deblocării roţilor. Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că este vorba despre maşina unui post de poliţie din judeţ. Şoferul nu a mai avut unde să lase maşina şi a dus-o exact unde era interzisă staţionarea.

În faţa sediului Poliţiei Blaj, cu toate că există un spaţiu special destinat parcării autospecialelor, de cele mai multe ori toate locurile sunt ocupate. Poliţistul nu a găsit loc de parcare în fața sediului Poliției şi a dus-o exact unde era interzisă staţionarea. Însă, colegii lui de la Poliţia Locală l-au văzut şi nu l-au iertat.

Poliţiştii locali au întocmit un avertisment scris, dar l-au iertat şi nu mai cerut şi taxa de deblocare a roţilor, care era 40 de lei. Sursă articol: Portalul de informaţii focusprimatv.ro Sursă foto Sursă video: Alba24.ro

loading...