Gabriela Firea AMENDATĂ de Tribunalul București.

Gabriela Firea a fost amendată de Tribunalul București. Primarul Capitalei va fi sancționat cu amenzi de aproape trei sute de mii de lei (peste 70.000 de euro).

Responsabilii de amenzile pe care primarul general Gabriela Firea va fi obligat să le plătască sunt arhitecții șefi ai Capitalei, Gheorghe Pătrașcu și Adrian Bold.

Amenda primita de Primăria Capitalei este inevitabilă, deoarece judecătorii nu trebuie să judece nimic, ci doar să constate că hotărârile irevocabile nu au fost puse în executare în termenul legal.

Pa lângă amendă, municipalitatea va trebui să achite despăgubiri de 100 de lei pe zi de întârziere.

Doi dintre bucureștenii acuzați de incompetența funcționarilor Capitalei au obținut deja în instanțele de judecată, sentințe irevocabile, prin care s-a dispus anularea în parte a PUG-MB, în ceea ce privește încadrarea terenurilor lor ca fiind  în zona spațiilor verzi publice cu acces nelimitat.

loading...

Deciziile lor au devenit irevocabile din martie 2015, respectiv din ianuarie 2016, dar Primăria Capitalei și CGMB nu le-au pus în executare nici până azi!

Miercuri, 1 martie, cei doi au depus în instanță cererea de amendare a primarului în funcție, Gabriela Firea și de penalitățile de întârziere ce urmează să fie plătite din banii publici. Totalul amenzilor pentru Gabriela Firea depășește 300.000 de lei! Sursă articol: Portalul de informatii evz.ro