A MURIT timp de 20 de minute, apoi a ÎNVIAT. Ce a văzut în momentul când i s-a oprit inima?

Aceasta este o poveste despre un baiat care a fost mort timp de 20 de minute, apoi a revenit la viata.

Zack Clements, este un baiat de 17 ani, care a jucat fotbal in Brownhood, Texas. Era considerat un copil sanatos. Zack facea niste exercitii la ora lor de sport, cand s-a prabusit deodata. Aparent, intrase in stop cardiac, scriu cei de la onlinefree.ro

Mama lui fusese imediat anuntata, si aparent a ajuns mai rapid decat ambulanta la spital. A fost dus de urgenta la spital, si desi doctorii au depus toate eforturile posibile spre a-l aduce la viata, au esuat.

Mama lui spune ca atunci cand a deschis usa, si-a vazut copilul albastru, cu doctorii deasupra lui, acordand primul ajutor. A fost declarat mort la cateva minute. Dar dintr-o data, inima lui a inceput sa bata iarasi. Toti doctorii au spus acelasi lucru: ca fusese mort de 20 de minute.

Cea mai incredibila parte este ce spune baiatul ca a vazut in momentul in care i s-a oprit inima. Zack sustine cu tarie ca un batran cu o barba l-a vizitat, i-a atins umarul, si i-a spus ca totul va fi bine. Asadar, el descrie familiei lui ceea ce crede ca este un miracol: l-a vazut pe Iisus.

Exista o explicatie pe care trebuie sa o oferim. Un stop cardiac nu este acelasi lucru ca un atac de cord. Un stop cardiac este cand inima, din senin, pur si simplu nu mai bate. Daca acest lucru are loc, oxigenarea creierului si celorlalte organe se opreste subit.

Un atac de cord este atunci cand este blocata circulatia sangelui la o portiune din inima, dar inima bate in continuare. Un stop cardiac subit poate afecta pe oricine, chiar si oameni care sunt complet sanatosi si nu au nici un semn de insuficienta cardiaca.

Ucigasul numarul unu al copiilor si atletilor tineri care fac sport este acest stop cardiac. Si desi in majoritatea cazurilor, raspunzator de stop este o anormalitate cardiaca nedescoperita, in anumite cazuri, chiar si expertii in domeniu nu inteleg de ce s-a intamplat asta.

Sursă VIDEO: Chris Enloe  Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul onlinefree.ro