Cheloo de la Paraziţii, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Cătălin Ştefan Ion (Cheloo), solistul trupei Paraziţii, a fost condamnat, miercuri, la doi ani de închisoare cu suspendare, pentru deţinere şi trafic de droguri.

Judecătorii Tribunalului Prahova l-au condamnat pe Cheloo la doi ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere şi 180 de zile amendă penală. Decizia Tribunalului Prahova şi nu este definitivă.

Cătălin Ştefan Ion a semnat o declaraţie prin care îşi recunoaşte vinovăţia într-un dosar de trafic de droguri.

Potrivit acordului semnat de Cătălin Ştefan Ion, procurorii au propus o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul în care este cercetat solistul trupei Paraziţii.

După semnarea acordului, acesta a fost întrebat de jurnalişti dacă acest dosar îi pătează imaginea publică, solistul a declarat că

loading...

”Imaginea este deteriorată şi groaznică de o viaţă, încât nu cred că mai poate schimba imaginea mea ca artist sau ca persoană”, a declarat Cheloo.

”Decizia judecătorilor este decizia care trebuie acceptată. Nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte întotdeauna”, a mai adăugat el.

Artistul a fost prins anul trecut de procurorii DIICOT Ploieşti într-o razie efectuată în martie şi care a vizat 10 percheziţii domiciliare, una dintre acestea fiind efectuată la domiciliul lui Cheloo.

Potrivit unor surse judiciare, a avut loc o negociere la care au participat solistul trupei Paraziţii însoţit de avocat şi procurori, iar în urma acestei negocieri a fost încheiat acordul de recunoaştere a vinovăţiei, iar Cheloo l-a semnat. Sursă articol: Portalul de informaţii romaniatv.net