ŞOCANT! Două studente din România, plecate la studii în Anglia, au fost drogate şi bătute într-un club din oraşul Southampton

Cazul fetelor din Constanţa, plecate la studii în Anglia, a ajuns subiect de primă pagina în presa britanică. Fetele au trăit cea mai neagră experienţă a vieţii lor de pâna acum.

Acestea au ieşit să se distreze în club şi, într-un moment de neatenţie, doi bărbaţi le-au pus droguri în pahare, apoi le-au prins la înghesuială, unde au încercat să le bată. Cele două tinere au avut noroc datorită faptului că ambele practicau sport de contact, ceea ce le-a ajutat să nu fie foarte grav rănite, scriu cei de la regatulunit.com

Fetele au ajuns în final la spital cu vătămări corporale, iar una dintre ele a povestit pentru Replica de Constanţa cum s-a întâmplat totul.

Miercuri, 10 mai, două tinere din Constanţa, care sunt la facultate în oraşul Southampton din Anglia, au ieşit în club, pentru a se distra.

Într-un moment de neatenţie, au lăsat paharele nesupravegheate pe bar, când, după spusele uneia dintre ele, cel mai probabil doi ţigani ar fi pus droguri în pahare, scrie presa locala din Constanţa.

loading...

Am ieşit cu prietena mea în club. Ne-am întors cu spatele la bar şi ne-am lăsat paharele nesupravegheate. După ce ne-am terminat băuturile, doi ţigani trăgeau de noi şi ne zicea să merge cu ei. Prinse aproape de toalete de ei, au început să dea în noi. Dar şi noi am ripostat, şi cei doi ţigani au fugit. Eu am maxilarul lovit, dar prietena mea are faţa distrusă şi dureri puternice. Eram în club Oceana, din oraşul unde învăţăm, iar securitatea a chemat ambulanţa, nu şi poliţia”, a precizat tânăra studentă.

Ea a mai adăugat că după episodul cu bătaia, a leşinat, însă i s-a povestit că era inconşientă şi avea spasme, dându-se cu capul de perete. De precizat este că poliţia nu a fost chemată, ci doar ambulanţa. La spital, li s-a recoltat probe de sânge şi fetele aveau un drog puternic de mare risc în corp. „Ne-a găsit o cantitate mare de MDMA, un drog foarte puternic, de la care pot ceda organe – rinichi, ficat – dacă nu eşti tratat în timp util. După ce ies din spital mă duc direct la poliţie”, a adăugat studenta.

Citiţi mai multe informaţii interesante despre românii din străinătate pe portalul regatulunit.com