Copil OLIMPIC bătut de mamă până i-a rupt coloana. Motivul este unul halucinant!

Un copil din Târgu Jiu în vârstă de 13 ani, a fost bătut de mamă până i-a fisurat coloana din cauză că nu era olimpic la suficiente materii.

Potrivit primelor informaţii pe care anchetatorii le-au oferit presei, băiatul este un elev eminent la liceul Tudor Vladimirescu din Târgu Jiu. Deși este olimpic la mai multe materii, mama lui nu a considerat că sunt suficient de bune performanțele sale școlare. Femeia înt-un acces de furie l-a bătut până i-a fisurat coloana.

Copilul a fost lovit în mod repetat cu un corp dur şi prezintă urme de muşcături.

O femeie a fost cea care a a sunat la 112 și a anunțat că o mamă își lovește copilul, în scara unui bloc din apropierea Casei de Pensii Târgu-Jiu, la fața locului venind de urgență poliția.

„Am fost sesizați de o femeie despre faptul că o mama exercita acte de violență asupra fiului său, în zona Casei de Pensii din TÂRGU-Jiu. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, au luat primele măsuri și au întocmit dosar penal de violență în familie. Copilul are 13 ani și prezintă escoriații. Mama are 47 de ani”, spun reprezentanții IPJ Gorj, potrivit igj.ro.

Băiatul a fost transportat de urgență la spital, unde urmează să se stabilească exact ce traume a suferit.

loading...

Poliția și Protecția Copilului Gorj vor face anchete în acest caz, iar femeia care este medic stomatolog în Penitenciarul Târgu Jiu, ar putea să fie decăzută din drepturile părințești, ea fiind audiată la această oră.

Vecinii au declarat că băiatul de 13 ani este bătut până la sânge deseori, oferind detalii șocante despre comportamentul femeii.

„Este bătut în mod regulat. Noaptea se aud zgomote și copilul fuge pe scări. Ea îl cheamă să-l șteargă de sânge, după ce îl bate. Ea spune că îl bate ca să învețe mai bine. Copilul este olimpic la școală”, spun vecinii femeii.

Rudele doctoriței au spus că femeia ar fi la capătul puterilor după despărțirea de soț, rămânând cu băiatul. Sursă articol: Portalul de informații libertatea.ro