Londra: Fetiță româncă furată din greșeală de un hoț de mașini!

Beatrice Felicia, fetiţă de origine română în vârstă de 6 ani, se afla pe bancheta din spate a mașinii tatalui ei în momentul când autovehiculul a fost furat.

Tatăl copilei s-a întâlnit cu un localnic ce susținea că este interesat să îi cumpere mașina, un VW Passat. Când potenţialul cumpărător s-a văzut la volan a demarat în trombă, cu tot cu fiica proprietarului mașinii, micuța aflându-se pe bancheta din spate. Incidentul a avut loc în zona Leyton din estul Londrei.

După câteva ore hoțul a abandonat-o pe fetiță pe străzi și a fost găsită de bunica ei pe Leyton High Road, în zona in care a avut loc furtul. Nu se știe cum a coborât din mașină. Poliţiştii nu au reușit deocamdată să afle cum a ieşit Beatrice din maşină şi nici exact unde a fost găsită, pentru că nici fetiţa şi nici bunica ei nu vorbesc engleză.

Până acum, nici mașina şi nici hoțul nu au fost găsiți. Proprietarul autoturismului l-a descris pe făptaș ca fiind un bărbat asiatic în jur de 30 de ani.

Cercetările în acest caz continuă, poliţiştii urmărind să îl găsească pe hoț. Momentan aceștia nu au nicio pistă. Sursă articol: Portalul de informaţii stirileprotv.ro

loading...