A MURIT şi i-a lăsat aproape UN MILION de DOLARI, vecinului care îi curăţa burlanele din generozitate.

O poveste plină de înţelepciune şi respect faţă de aproapele tău. „Niciodată nu ştii ce ai putea primi în schimb dacă arăţi puţină bunătate”, se spune în introducerea unui articol publicat de myfirstclasslife.com.

Un bărbat a primit moştenire o avere considerabilă de la vecinul său, lucru incredibil pentru familia decedatului, scriu cei de la businessmagazin.ro

Daniel Sharp se oferea să-i facă o favoare vecinului său de 75 de ani, Ronald Butcher, pe care îl ajuta să îşi cureţe burlanele fără a accepta niciun ban în schimb. Datorită gesturilor mărinimoase ale lui Sharp, cei doi vecini au legat o prietenie, însă nu pentru mult timp, deoarece moartea i-a despărţit mai repede decât se aşteptau ei.

Butcher a murit în anul 2013, fiind singur si uitat de familie. În momentul trecerii în lumea celor drepţi, Butcher se afla încasa sa, fără ca cineva să se intereseze de el de mai mult timp. Când a fost descoperit s-a demonstrat că acesta era decedat de mai bine de două luni.

După macabra descoperire, Sharp a aflat că vecinul său i-a lăsat o avere de 800,000 de dolari ca recunoştinţă pentru generoziotatea şi prietenia sa.

loading...

Această decizie a stârnit diverse controverse cu membrii familiei lui Butcher, care şi-au convocat avocaţii pentru a soluţiona problema moştenirii dorite şi a-l condamna pe Sharp ca suspect în moartea bătrânului. Pe de altă parte, Sharp s-a arătat mirat de oferta vecinului său şi i-a condamnat familia de neglijenţă.

El a afirmat că Burcher îi era un simplu prieten, mai mult o cunoştinţă, însă oricum îi era mai apropiat decât îi fusese în ultimul timp familia sa. Lui Sharp i-a fost interzis accesul la înmormântarea bătrânului, tocmai din cauza acestei animozităţi.

Procesul încă nu a fost soluţionat şi se estimează o perioadă lungă până când se va lua o decizie în legătură cu stabilirea moştenitorului sumei de 800.000 de dolari.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul businessmagazin.ro