Profeţii cutremuratoare făcute de DUHOVNICI, despre viitorul Europei. Care va fi soarta Romaniei…

De-a lungul timpului, foarte mulți duhovnici au făcut profeții sumbre cu privire la viitorul Europei. Vă prezentăm câteva dintre cele mai tulburătoare preziceri în acest sens, care vizează și țara noastră, scriu cei de la comunitatearomanilor.com

Părintele Dionisie Ignat de la Colciu a avertizat că vom trăi vremuri critice. “După scrierile Sfinţilor Părinţi, omenirea aşteaptă două pericole înfricoşate: un război înfricoşat de mare şi împărăţia lui Antihrist. (…)

Conducătorii omenirii de astăzi sunt hotărâţi să distrugă omul, atât duhovniceşte, cât şi fireşte. (…) Se vede bine treaba că au luat locul lui Satan însuşi, că de acum ei, cu ideile lor, introduc răutatea în omenire. Dar pentru ce? Ca să distrugă cu desăvârşire tot ce-i duhovnicesc în om, dar nu numai atât, ci şi tot ce-i omenesc. Ăştia vor să facă lumea ca pe nişte dobitoace, să nu ştie că este Viaţa Veşnică.

Uniunea Europeană este Casa Fărădelegilor, este distrugerea omului, nu numai a creştinului sau a monahului. Lăsăm asta la o parte [monahismul sau creştinismul], dar vedem că legile Uniunii Europene duc la distrugerea omului, fiindcă dau drepturi lui Satan. Ei legiferează că păcatul împotriva firii este ceva bun.

Ăştia de la Comunitatea Europeană o ţin (consideră) pe România ca cea mai înapoiată. (…) O să fie schimbări mari. Ce, crezi că Comunitatea Europeană este după Dumnezeu? O să-i schimbe pe toţi, o să le schimbe mintea. Această schimbare este spre dărâmare, iar nu spre zidire”, scrie în cartea “Stareţul Dionisie. Lumea în vremurile de pe urmă”.

loading...

„VECINII NOŞTRI VOR SĂ NE SFÂŞIE ÎN BUCĂŢI”

Părintele Iustin Pârvu a prezis că în Europa va avea loc o luptă pentru putere. Acest lucru va duce la destrămarea Uniunii: “Europa va rămâne aşa, unificată, cât ţine balul de unire, cu felicitări, cu discursuri. Apoi va fi problema şefiei, care e mai mare, mai important. Neamţul va zice că el e mai mare, francezul va zice că el e acela, italianul va zice că el e…! Şi aşa ţările mici se vor simţi neglijate. De asta, în zece-cincisprezece ani, ţările din Europa vor răsufla uşurate când îşi vor recâştiga independenţa la care tot ele au renunţat, fie de bunăvoie, fie prin manevre”.

“Duhovnicul Moldovei” a avertizat și că România va fi afectată de un nou război mondial. “Sigur că şi noi vom fi implicaţi, pentru că statele acestea mari îşi protejează întotdeauna teritoriul şi nu deschid un câmp de luptă pe terenul lor. Îl deschid pe la români, pe la bulgari şi alte state mai puţin însemnate în ochii lor. (…) Ce ne dă nouă Europa? Ne dă sărăcie, ne dă mizerie, globalizare, otravă. (…) Vecinii noştri vor să ne sfâşie în bucăţi: Ungaria să ia Ardealul, Rusia- Moldova ”, a spus părintele într-un interviu acordat Revistei Atitudini a Fundației Iustin Pârvu.

 „EUROPA VA FI DISTRUSĂ”

Și părintele Elpidie Vagianakis din Rodos a făcut o previziune sumbră despre viitorul Europei. “Copii, vine o asemenea distrugere economică în zona euro, încât Uniunea Economică își trăiește ultimele zile… Vă spun că este și o profeție: Europa va fi distrusă.

Planul conducătorilor luciferici a fost următorul: mai întâi să strângă toate statele într-unul singur, apoi să le dea bani ca să facă o mulțime de lucruri.

Apoi, când toți au fost îndatorați, au declanșat o așa-zisă criză economică și au început să ceară banii înapoi. Azi toate statele sunt îndatorate la cineva. Acest cineva cine este? Cu multă îndemânare ascund acest adevăr. (…) Această elită luciferică a strâns mulți bani, multă bogăție și ia acum toate resursele naturale ale popoarelor.

Aceștia, care sunt foarte puțini la număr, în curând vor aduce toată lumea într-o primă fază a celui de-al Treilea Război Mondial. Aceasta primă fază este decăderea morală totală a oamenilor și distrugerea economică generală.

Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul comunitatearomanilor.com