UN ROMÂN, propietarul unei spălătorii auto din ANGLIA, a fost prins în timp ce explica cum “produce” zeci de mii de lire sterline, furând maşini, bani şi telefoane

Un articol exploziv a fost publicat de ediţia The Sun, care susţine că a descoperit o reţea de hoţi de maşini, printre care se numără şi români, care reuşesc să câştige zeci de mii de lire sterline, folosindu-se de un dispozitiv de bruiaj atunci când proprietarul maşinii îşi închide automobilul, scriu cei de la observator.tv

Cei de la The Sun încercă să explice de ce numărul mașinilor furate, folosindu-se dispozitive electronice, este într-o continuă creștere în Marea Britanie, făcând un articol în care prezintă cazul unui român stabilit în Anglia, Mario, care este proprietarul unei spălătorii auto, dar care fură din maşini, cu ajutorul unui dispozitiv de bruiaj.

Fără să lase dubii, un reporter al publicaţiei britanice s-a dat drept un cumpărător interesat de un astfel de dispozitiv şi a reuşit să-l filmeze, cu camera ascunsă, pe Mario, care i-a explicat întregul mecanism al afacerii.

Hoțul urmărește atent momentul în care proprietarul mașinii parchează și declanșează un semnal care să-l bruieze pe cel emis de telecomanda şi care ar urma să producă închiderea ușilor.

După ce proprietarul pleacă de lângă mașină, convins fiind că a închis ușile, hoții vin și fură orice lucru de valoare lăsat în autoturism sau, cu ajutorul unul alt dispozitiv electronic, porneste motorul mașinii și pleacă cu ea.

loading...

Mario i-a povestit jurnalistului cum într-o zi a reușit o pradă record: 20,000 de lire, lăsați într-o geantă pe bancheta unei mașini.

“Șefule, știi câte telefoane iPhone 7, Samsung Galaxy S8, laptopuri și chiar și bani iau din mașini, din centru? Să mor, într-o zi am luat 20 de bătrâne, 10 pentru mine, 10 pentru un prieten!”, povesteşte cu nonşalanţă Mario.

Românul îi spune reporterului că îi poate furniza oricâte dispozitive de bruiaj dorește, la prețul de 500 de lire bucata și că, dacă vrea să fure mașinile, în special cele de lux, îi poate oferi și un al doilea gadget cu care să pornească motorul acestora.

Mario mărturiseşte, de asemenea, că fură mașini de lux în special în timpul festivalurilor de muzică, cum este cel de la Glastonbury, unde mii de mașini sunt lăsate în parcările special amenajate zile la rând.

Sursă VIDEO: Cristi Severin Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

https://youtu.be/kR3H6xuhxjo