Dorea S€X în TREI şi cu ce s-a ales? Un sucevean cazat la un hotel din Alba, a fost jefuit de două DAME de COMPANIE.

Viaţa este nedreaptă cu unii dintre noi. Majoritatea celor care îşi doresc o noapte de amor în compania unor dame de companie, o şi au. Numai că, acest lucru nu se poate spune despre un sucevean, care era cazat la un hotel din Alba şi din cauza plictiselii a apelat la un site de escorte, comandând două fete frumoase spre a se delecta cu frumuseţea lor, scriu cei de la observator.tv

Din păcate pentru el, fetele i-am tras o mare țeapă. L-au trimis la baie, să facă un duș, iar ele au furat absolut tot ce au putut să care, inclusiv suma de șase mii de lei.

“Cele două femei au fost invitate de un bărbat din Suceava la un hotel din Alba Iulia. Bărbatul spera într-o aventură s€xuală, dar s-a ales cu o imensă pagubă materială. Poliţiştii de investigații criminale au identificat două tinere de 22 şi 27 de ani, din Cugir şi Zlatna, ca persoane bănuite că au furat 6.000 de lei de la un bărbat aflat în căutare de distracţii s€xuale. Cele două femei sunt cercetate pentru comiterea infracțiunii de furt”, se arată în comunicatul polițiștilor.

Sursă foto  Sursă articol: portalul de informaţii observator.tv

loading...