Român de 43 de ani arestat în Napoli, pentru că a jefuit o nemţoaică de 79 de ani aflată în scaun cu rotile

Polițiștii s-au năpustit asupra lui înainte să-și poată da seama de prezența lor, blocându-l în timp ce încă încerca să smulgă brățara de la mâna victimei. A fost arestat Rostaș Costică, român de 43 de ani, care a luat în vizor la Napoli o turistă germană de 79 de ani ce era în scaunul cu rotile împreună cu două prietene, scriu cei de la ediţia online a publicaţiei gazetaromaneasca.com

Bărbatul a agresat-o din spate, prinzându-i cu forță încheietura pentru a-i lua brățara. În acel moment prin zonă trecea o patrulă de la Secția de Prevenție Generală a Chesturii din Napoli, care se ocupă cu controlul în zonele portuare și cu afluență turistică.

Unul dintre agenți a ieșit din mașină și s-a aruncat asupra românului, blocându-l înainte să încerce să fugă. Turista a fost transportată la spital, unde a fost tratată și a primit un prognostic de vindecare de 3 zile.

Infractorul a fost arestat cu acuzația de tentativă de furt și vătămare corporală.

Articolul este preluat de pe portalul gazetaromaneasca.com unde găsiţi informaţii interesante despre comunitatea românilor din strainătate.

loading...