ATAC TERORIST la Manchester Arena! 19 persoane au murit, iar alte 50 au fost rănite. MESAJUL transmis pe reţelele de socalizare (VIDEO)

Noaptea trecută în timpul unui concert al artistei Ariana Grande ce se dasfăşura în arena din Manchester, s-a produs o explozie violentă unde cel puțin 19 oameni au murit și alți 59 au fost răniți. Există premisa ca atacul să fie unul terorist, posibil chiar sinucigaș, scriu cei de la observator.tv

Martori ai exploziei îşi amintesc cu groază de scenele terifiante de la finalul concertului şi vorbesc despre aglomeraţia creată, despre oamenii care ţipau, fugeau şi se înghesuiau, despre copii fără părinţi, care plângeau.

Karen Ford, un martor al tragediei, a povestit pentru BBC:

”Tocmai se singeau luminile şi toată lumea se pregătea să se îndrepte spre ieşire când s-a auzit dintr-odată un sunet puternic, care semăna cu o explozie. Toată lumea s-a oprit şi s-a întors înapoi, iar apoi mulţimea a început să îi împingă pe ceilalţi spre scări. Erau o mulţime de copii fără părinţi, nu era nimeni care să-i calmeze. Toată lumea striga, plângea şi împingea”.

loading...

Imediat după deflagraţie, organizatorii spectacolului au scos-o pe Ariana Grande de pe scenă şi au transmis ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv Sursă VIDEO: Gameplay Kingz

VIDEO: Mesajul adeptilor ISIS il puteti vedea AICI