10 gesturi absurde pe care le facem când iubitul nu răspunde la SMS.

 Fiecare a trecut probabil printr-o astfel de situație măcar o dată în viață: ai trimis iubitului un sms dar nu ai primit niciun fel de răspuns. Dacă nu răspunde în următoarele 10 minute ți se pare ok, dar dacă timpul trece fără niciun semn de la el, deja începi să te îngrijorezi și câteodată să te porți anormal.

1. Dai un SMS prietenelor pentru a te asigura că mesajele sunt livrate

Încerci să te minți singură și te gândești că poate iubitul nu a primit mesajele tale și așa se poate explică tăcerea lui. Dar, dacă prietenele îți răspund rapid la mesaje, explicația nu poate fi asta.

2. Trimiti SMS pe propriul număr de telefon

Dacă ți se pare ridicol să verifici dacă serviciul de mesagerie funcționează bine trimițând mesaje prietenelor, poate încerci să faci această verificare trimițându-ți singură mesaje. Culmea, tresari și când primești propriul mesaj, crezând că în sfârșit el ți-a raspuns…

loading...

3. Vorbești cu propriul telefon

Disperarea te face adesea să faci gesturi ciudate cum ar fi vorbești cu propriul telefon, rugându-l să sune. Dacă totuși telefonul nu te ascultă și sub nicio formă nu vrea să sune, nu te răzbuna aruncându-l pe jos.

4. Dai telefonul unei prietene

Nerăbdarea te conduce la gesturi disperate: ai păsat telefonul unei prietene și acum o stresezi la fiecare 3 minute întrebând-o dacă a văzut vreun mesaj. Între timp tu nu mai poți de nerăbdare și de nervi!

5. Suni serviciul de mesagerie

Te gândești că poate ți-a lăsat vreun mesaj vocal și trebuie să verifici. În plus, te gândești că așa poți debloca rețeaua, în cazul în care sunt mesaje pe care nu le poți primi.

6. Stingi și aprinzi telefonul neîncetat

Nu știi nici tu care este adevărată motivație pentru care alegi să restartezi telefonul, dar tot speri că la următoarea pornire a telefonului vei primi mesajul mult așteptat. Împreună cu niște explicații credibile, care să îți demonstreze că ți-ai făcut griji inutil și că totul este ok între voi.

dus

7. Faci 10 dușuri

Ți se pare că sub duș timpul trece mai repede. Evident, cât timp ești la duș nu îți poți verifica telefonul, dar speri că atunci când vei ieși de la duș relaxată vei avea supriza că ai primit mesaje de la iubitul tău.

8. Verifici Facebook-ul

Îți trece prin minte că el ți-a lăsat un mesaj pe peretele de la Facebook, pentru că cine știe ce s-a întâmplat cu telefonul lui și nu a avut altă modalitate de a comunica cu tine. Amuzant…

9. Il apelezi cu număr ascuns

Cum altfel poți verifica dacă încă trăiește, deși nu îți răspunde la mesaje?

10. Mesaj trimis din greșeală

Te prefaci că i-ai trimis un mesaj din greșeală, pe care vroiai să îl trimiți altei persoane. Te gândești că un astfel de gest l-ar putea convinge să reacționeze într-un final. Dacă nici așa nu ai vreun rezultat, te gândești să revii cu un mesaj de genul :”scuze, nu era pentru tine…”

Decât să te porți în acest fel și să fii ridicolă, mai bine încearcă să îți ocupi timpul cu o activitate constructivă. Răspunsul, indiferent de natura lui, va veni la momentul potrivit!  Articol preluat integral de pe site-ul woman2woman.ro