Un bărbat din Iași a vrut să jefuiască un apartament, dar și-a pus victima să-i facă ouă ochiuri.

Dumitru Hrinca, în vârstă de 31 de ani din Iași și-a pus victima să-i facă ouă ochiuri, pentru că nu a găsit bani sau bunuri valoroase pe care să le fure din apartamentul acesteia.

Bărbatul a încercat să își jefuiască propria vecină, după ce a pătruns mascat în locuință prin balcon. Acesta i se destăinuise vecinei că nu își găsește de muncă și nu știe încotro s-o apuce. După ce a discutat cu victima, hoțul a plecat cu iubita sa în oraș, la o plimbare, relatează  ziaruldeiasi.ro.

După ce consumase alcool, Hrinca a decis să intre în apartamentul vecinei, punându-şi mănuşi şi un tricou peste faţă.

“Inculpatul Hrinca Dumitru a tras-o pe persoana vătămată în su­fragerie și s-au așezat pe pat, după care i-a adresat mai multe întrebări legate de viața sa, iar persoana vătă­mată, de frică, i-a răspuns la toate întrebările. Inculpatul a sa­rutat persoana vătămată pe frunte, și i-a spus să nu-i fie frica“

“Partea vătămată s-a conformat, a făcut un ou, pe care inculpatul a refuzat să-l mănânce, spunând că a vrut să testeze dacă persoană vătămată are abilități (dându-și probabil seama că, pentru a mânca, ar fi fost necesar să își îndepărteze tricoul de pe față)”, conform procurorilor.

loading...

Dumitru Hrinca a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, fiind acuzat de lipsire de libertate. Acesta va fi evaluat psihiatric, la cererea procurorilor. Sursă articol: Portalul de informații stirileprotv.ro