100 de copii de la Şcoala Gimnaziala nr. 1 din Cernica, au primit cadouri prin campania: “Dă-le o Şansă Copiilor Defavorizaţi din Mediul Rural ”

Ca de obicei colegii noștri de la Mic News impresionează cu activitatea lor socială în ultimele luni. În loc de a sărbători 7 ani de activitate, ei  au oferit daruri copiilor de la  Şcoala Generală din Comuna Cernica, sat Căldăraru judeţul Ilfov. 

«Emoţii şi impulsuri voluntare: Ce ne costă să fim oameni? Campania umanitară “Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” a urmărit strângerea donațiilor pentru cei nevoiași. În prezent, în Comuna Cernica sunt peste 200 de suflete ce așteaptă un mic ajutor. De multe ori uităm de ei, îi aşezăm undeva, la marginea societăţii. Sunt mici în ochii noştri, dacă nu chiar invizibili. Refuzăm să credem că au o problemă şi, de cele mai multe ori, legătura cu ei e un subiect tabu. Proiectele pentru ei nu sunt multe în România, poate tocmai pentru că aceşti copii ajung ai nimănui. Campania umanitară „Dă-le o şansă copiilor defavorizaţi din mediul rural” a reprezentat visul fondatorului Asociației “Mic News”, creată de Mihai Căldăraru, un tânăr trecut prin aceeași situație și cu o dramă de nedescris. Evenimentul campaniei, organizat la Şcoala Generală din Comuna Cernica, sat Căldăraru judeţul Ilfov, a avut loc în pe data de 25 mai. Cu ocazia împlinirii a 7 ani de activitate, Asociația Mic News a venit cu o nouă inițiativă. Aceea de a oferii în loc de a sărbători. Multora dintre noi ni s-a întâmplat cel puțin o dată să fim întrebați ce ne dorim de ziua noastră și să nu avem un răspuns. Cel mai frumos cadou a fost zâmbetul celor mici!»

Toate cadourile pregătite în mod personalizat pentru fiecare copil în parte au fost de fapt oferite de echipa Asociaţiei MicNews, şi persoane care au aflat despre campanie pe pagina de Facebook a Asociaţiei MicNews şi care şi-au exprimat intenţia de a fi pentru unul sau mai mulţi copii.

loading...