VIDEO! Tudor Chirilă a fost umilit în aeroportul Otopeni. Nu s-a urcat în avion pentru că nu şi-a făcut check-in-ul online

Tudor Chirilă s-a înregistrat în aeroport, unde susține că, compania aeriană Wizz Air l-a păcălit, vânzându-i bilet fără loc.

Artistul a făcut un live pe Facebook, unde a spus că Wizz Air a vândut mai multe bilete decât locuri. El menționează că, întrucât are cumpărat bilet la o cursă low cost, a fost anunțat că nu mai sunt locuri în avion, iar acum trebuie să aștepte în aeroport până când cineva care și-a făcut check-in-ul online nu se va prezenta.

“Mă aflu în aeroportul Otopeni, având un zbor Wizz air către Malmö și nu am apucat să fac check-in-ul online și ajung să fac check-in-ul la biroul de check in la ghișeu, și cei de la Wizz air, care nu au reprezentanță în România, serviciile de check-in se fac externalizat pentru ei, îmi spun că nu mă pot urca în avion pentru că avionul este overbooked. Înseamnă că, practic, Wizz air vinde mai multe bilete decât locuri în avion. Iar eu sunt în situația în care trebuie să aștept, să văd, dacă cumva nu se prezintă cineva și mi se spune că în 95% dintre cazuri o să mă urc în avion, dar că există posibilitatea să nu mă urc în avion, pentru că Wizz air a vândut bilete mai multe decât locuri și pentru că așa procedează această companie, lucru de care eu habar nu aveam, și practic, eu acum trebuie să plătesc un check-in pe care nici măcar nu știu că îl voi putea obține. Va trebui să aștept în aeroport, cumințel, la poarta de îmbarcare pentru că Wizz air vinde mai multe bilete decât locuri în avion. Așadar, ca să nu ajungeți în situația mea nasoală, am făcut acest video, ca să vă faceți check-in-ul dinainte și să vă asigurați din timp, că aveți loc în avion. Cei care nu-și fac check-in-ul, pot ajunge în situația mea. Nu m-am gândit în viața mea că cineva poate să vândă bilete mai multe decât locuri în avion, chiar și o companie low cost. Așa că aveți grijă ce faceți, să vă faceți check-in-ul online, că altfel veți putea ajunge în situația mea de a nu vă urca în avion. Sunt curios, în cazul în care nu mă urc în avion, cum mă va despăgubi Wizz air și dacă îmi va pune la dispoziție cu o altă companie, nu cu a lor companie, mâine, la același zbor pentru că eu trebuie să ajung în Malmö astăzi. V-am pupat, la revedere, Wizz air este o companie de c***t”, a spus Tudor Chirilă.

Reprezentanții companiei aeriene  l-ar fi asigurat pe artist că problema lui s-ar putea rezolva. Sursă articol: Portalul de informatii romaniatv.net  Sursă video Vedete Live Romania

loading...