FOTO! – La doar 5 anişori a adus pe lume un băieţel! Lina Medina este cea mai tânără mămică din LUME

Cea mai tânără mamă din lume, Lina, avea doar 5 ani, cand a născut un băiețel sănătos!

Lina Medina a intrat în Cartea Recordurilor după ce, pe data de 14 mai 1939, a devenit cea mai tânăra mamă din istorie, născând la o vărstă extrem de fragedă: avea doar 5 ani, 7 luni si 21 de zile, scriu cei de la portalul de informaţii onlinefree.ro

Băiețelul nascut de Lina a venit pe lume perfect sănătos, primind la naștere nota maximă. Inițial, s-a crezut că are o tumoare. După un consult mai atent, medicul Gerardo Lozada  a constatat că fata era însărcinată în 7 luni.  Și astfel, la 14 mai 1939 Lina Medina a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a primit numele doctorului care a ajutat-o la naştere, Gerardo.

Identitatea tatălui bebelușului nu a fost niciodată aflata. Tiburelo Medina, tatăl Linei, a fost pus sub acuzare că a abuzat-o pe fiica lui şi autorităţile l-au arestat, pentru ca mai apoi să îl elibereze din cauza lipsei dovezilor. Gerardo Medina a dus o viață normală, din punct de vedere biologic, însă a murit din cauza unei boli la măduva spinării, la 40 de ani. Lina trăiește și astăzi, având 83 de ani.
Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul de informaţii onlinefree.ro