ITALIA – O româncă de 54 de ani a decedat după ce a căzut într-o prăpastie, în timp ce fiul ei o fotografia

O femeie de cetățenie română în vârstă de 54 de ani, rezidentă la Torino dar aflată în excursie turistică împreună cu fiul său la Rocca di Garda, provincia Verona, a murit în după-amiaza zilei de sâmbătă, 3 iunie 2017, în jurul orei 18:00, după ce a căzut într-o prăpastie de pe marginea lacului Lago di Garda, scriu cei de la rotalianul.com

Femeia se afla pe promontoriu împreună cu fiul său și câinele lor și, în timp ce fiul acesteia se pregătea să-i facă o fotografie, conaționala noastră s-a rezemat de un gard de lemn de pe marginea prăpastiei. Gardul pe care femeia s-a rezemat a cedat, însă, și aceasta a căzut în prăpastie de la o înălțime de 70 de metri, murind pe loc.

O echipă de salvamontiști și un elicopter s-au deplasat la fața locului pentru a salva femeia dar odată recuperat corpul acesteia nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Operațiunile de recuperare a corpului neînsuflețit au durat până seara târziu, în jurul orei 21:30, relatează presa locală. Până în acest moment nu s-au oferit informații despre identitatea femeii.

Autpr articol: Mihai Diaconu Citiţi mai multe informaţii despre comunitatea românilor din Italia pe portalul rotalianul.com

loading...