VESTE BUNĂ – 1 IULIE vine cu noi CREŞTERI SALARIALE în sistemul bugetar

Mai multe categorii de bugetari vor beneficia de creşteri salariale de luna viitoare, potrivit unui anunţ făcut de ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că ordonanţa de urgenţă care priveşte salarizarea anumitor categorii de bugetari până la intrarea în vigoare a legii salarizării unitare a trecut de Comisia de muncă.

“E vorba de OPC, Garzile de Mediu… Azi a trecut ultima ordonanta de urgenta care priveste salarizarea pana la intrarea in vigoare a legii unitare si prevedere cresteri la mai multe categ bugetare. Azi comisia de munca a aprobat un amendament al lui Dragnea care prevede majorari salariare in armata cu 15%, 15% pentru personalul din bibliotecile universitare, din agricultura 20%, academia agricola 20%, DJTS, cluburile sportive 20%, medicii de expertiza 20%, bibliotecile, muzeele – 30%. Lor nu le crescusera salariile la inceputul anului, ei sunt in subordinea casei de pensii si de azi vor primi 20%, la fel personalul din subordinea Ministerului Culturii, bibliotecile 30%”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Sursă foto. Citeşte mai multe informaţii pe RTV.NET
loading...