Buzău! Tânăr împuşcat de un vecin pentru că făcea grătar în fața blocului.

Împușcat cu un pistol cu bile pentru că făcea gălăgie.

Un buzoian în vârstă 50 de ani, nu a mai suportat gălăgia făcută de nişte tineri care făceau grătar şi a luat un pistol cu bile, și a tras în unul dintre ei.

Inițial, a izbucnit un conflict verbal între bărbat și tinerii care făceau grătar în fața blocului, la miezul nopții. După ce s-au certat, bărbatul a mers în locuinţă, a luat un pistol cu bile şi a tras înspre tineri, nimerindu-l pe unul dintre aceştia.

„Din primele verificări reiese că în timpul unui conflict spontan bărbatul în vârstă de 50 de ani, deținător legal de armă neletală de autoapărare, a făcut uz de armă. În cauză, s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de uz de armă neletală fără drept, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt”, potrivit IPJ Buzău.

Un alt conflict a avut loc şi în urmă cu o săptămână între grupul de tineri şi locatarul de 50 de ani. Și atunci ca şi acum, bărbatul le reproşa tinerilor că fac gălăgie în timp ce erau adunaţi în jurul unui grătar.

Toţi cei implicaţi în conflict sunt audiaţi în prezent, la sediul Poliţiei Buzău. Sursă articol: Portalul de informații antena3.ro  Sursă foto