Dragoş Dolănescu: fratele meu mai are puţin şi o aduce pe Maria Ciobanu în cărucior pe scenă, numai să facă bani!

Scandalul iscat acum mulţi ani de zile între fraţii Dolănescu nu se termină, ci mai mult, se amplifică. Aceştia îşi aruncă vorbe grele, ori de câte ori au posibilitatea să demonstreze care este cel mai bun pentru a administra averea rămasă în urma decesului regretatului Ion Dolănescu.

Dragoș îl acuză pe Ionuț că, de dragul banilor și a faimei, își cară mama deja bătrână și bolnavă pe la concertele sale.

Cu toate că marea artistă îşi anunţa retragerea în martie 2016, printr-un concert grandios la Sala Palatului din Bucureşti, la mai bine de un an de atunci, îndrăgita artistă este văzută deseori pe scenele din țară și din străinătate, alături de Ionuț, scriu cei de la b1.ro

”Sunt preşedintele unui partid pe care l-am înfiinţat, nu am avut nevoie de banii lui tata, ca altcineva. Iar fratele meu mai are puţin şi o aduce pe Maria Ciobanu în cărucior pe scenă, numai să facă bani! Femeia are aproape 80 de ani şi Ionuţ nu o lasă în pace, să-şi trăiască vârsta. Cine e cel care trăieşte de pe urma părinţilor, până la urmă?”, a declarat Dragoş Dolănescu.

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul b1.ro