A fost violată la 80 de ani apoi a DECEDAT de supărare. După patru ani de cercetări, un bărbat de 71 de ani a fost condamnat definitiv pentru VIOL

Povestea este una incredibilă şi s-a întâmplat în suburbia Căzăneşti a oraşului Negreşti. Astăzi după atâţia ani, bărbatul în vârstă de 71 de ani a ajuns după gratii şi condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru un viol comis în 2013, relatează portalul CANCAN.ro

Poliţiştii au stabilit că victima, o femeie de 80 de ani, a refuzat să întreţină raporturi sexuale cu Constantin Ciocan, iar acesta a lovit-o cu brutalitate. A fost transportată apoi la spital, iar femeia a mai supravieţuit 12 zile. Înainte de a muri, victima l-a indicat drept autor pe Ciocan, dar, în faţa anchetatorilor, acesta a susţinut că nu este el autorul, mai ales că, din cauza vârstei înaintate, nu mai putea întreţine relaţii sexuale.

Anchetatorii au avut nevoie de trei ani pentru a afla rezultatele probelor ADN, acestea indicându-l drept autorul violului pe bărbatul de 71 de ani. Rezultatele anchetei au mai stabilit şi faptul că, bătrâna de 80 de ani a decedat la 12 zile după viol, rudele povestind că moartea a survenit din cauza ruşinii, pentru că un sat întreg nu a crezut-o atunci când a încercat să povestească chinul prin care a trecut.

Conform surselor celor de la portalul CANCAN.ro, sătenii au dat crezare autorului, acesta fiind credibil pentru că era unul dintre gospodarii de frunte ai localităţii şi un om bine văzut în comunitate. Despre victimă, majoritatea sătenilor spuneau că obişnuia să consume alcool şi că ar fi fost violată de altcineva.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul CANCAN.ro

loading...