Profeţii cutremurătoare! În ziua când un mare părinte sfânt va muri, se va declanşa Apocalipsa.

Omenirea caută de foarte mult timp răspunsul la întrebarea, când va veni Apocalipsa? Niciodată nu s-au găsit răspunsurile corecte, iar subiectul a devenit unul luat în derizoriu. Cu toate acestea, sunt milioane de oameni care încă sunt conectaţi la acest subiect şi încearcă să facă legături între scrierile vechi şi ceea ce se întâmplă în zilele noastre.

Indiferent de religie, putem spune că subiectul Apocalipsei este des dezbătut şi în zilele
noastre, unde fenomenele meteo sunt din ce în ce mai violente, iar terorismul a luat o întorsătură gravă, devenind pe zi ce trece mult mai violent ca în anii trecuţi, scriu cei de la realitatea.net

Unul din motivele care au făcut ca subiectul Apocalipsei să revină în atenţia celor interesaţi, a fost atunci când au fost descoperite niște manuscrise în Marea Moartă. După ce au fost îndelung studiate, specialiștii au ajuns la concluzia că datează din secolul I înainte de Hristos. Arheologii au continuat să cerceteze zona și au descoperit alte 40.000 de documente cu importanță istorică. Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că o
mare parte dintre aceste scrieri sunt prezente și în Biblie, în Vechiul Testament.

Se pare că Vaticanul a făcut tot posibilul ca o parte din aceste documente să rămână secrete. Se presupune că ar conține informații importante despre creștinătate și despre Apocalipsă.

loading...

Potrivit acestor scrieri, sfârșitul lumii va începe atunci când un mare părinte va muri, iar orașele vor fi cuprinse de flăcări și războiul va începe pretutindeni. Vaticanul face tot posibilul ca identitatea acestuia să nu fie cunoscută.

Sursă foto. Sursă articol: portalul de informaţii realitatea.net