Poveste sfâșietoare! O fetiță bolnavă de cancer a avut parte de nunta visurilor ei.

O fetiță de doar cinci ani a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Cea mai mare dorință a copilei a fost să facă nuntă.

Eileidh Paterson s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al ei, însă totul a fost doar de dragul fetiței. Ea suferă de neuroblastom, un tip rar de cancer care afectează copii. Mirele a fost prietenul ei cel mai bun, cu un an mai mare, iar la ceremonie au fost prezenți sute de oameni, relatează The Sun.

Fetița nu mai are mult de trăit, așa că și-a realizat o listă cu ultimele dorințe, iar „o nuntă de vis” a fost trecută pe această listă.

Alături de tineri au fost prezenți părinții și apropiații micuței care s-au străduit să-i îndeplinească dorința. Eileidh  s-a ”căsătorit” cu Harrison Grier în vârstă de șase ani.

„Harrinson nu a mai mers la o nuntă până acum, așa că totul a fost nou pentru el. Dar a fost o ceremonie frumoasă și s-a bucurat de fiecare minut. Era destul de încântat să facă asta. De când a cunoscut-o pe Eileidh, cei doi sunt de nedespărțit”, a spus tatăl băiatului, Billy Grier.

“Nunta” copiilor fost organizată cu o atenție deosebită, fiind inspirată din basme.

loading...

„Cred că știa ce se întâmplă. Cu siguranță a știut cât de important este pentru ea și a vrut să facă tot ce poate”, a mai spus tatăl băiatului.

Rudele și prietenii apropiați ai celor doi “miri” s-au adunat într-un salon din orășelul Forres, aflat în Scoția. Acolo, Eileidh și Harrison s-au ținut de mână și au făcut schimb de coliere. Sursă articol: libertatea.ro