Au decis să bage cererea de divorţ la doar două ore de la căsătorie. Motivele lor au fost ULUITOARE

Despre căsătorie se pot scrie multe. În mare parte, divorţul a doi soţi este un motiv că lucrurile nu mai merg bine în căsătorie. Toate bune şi frumoase, dar să desfaci o căsătorie la doar două ore de când ai facut-o, este cu adevărat un lucru neobişnuit.

Un astfel de fapt “ciudat” a avut loc în Arabia Saudită, ca urmare a unei căsătorii. Un bărbat a decis să divorțeze la doar două ore de la căsătorie din cauza faptului că soția sa a trimis poze pe Snapchat unor prietene, din timpul nunții, scriu cei de la mireasa-perfecta.ro

Înainte de ceremonie, cei doi soți au decis să nu împărtășească pozele de nuntă pe rețelele sociale. Din acest motiv s-a iscat un scandal între cele două familii deoarece fiecare ținea partea, bineînțeles, copilului său, conform celor de la Daily Mail

Un alt bărbat, tot din Arabia Saudită, a cerut divorțul după ce mireasa a fost prea ocupată să vorbească cu prietenele ei în loc să-și consume mariajul cu soțul ei. Femeia a menționat că prietenele ei sunt mai importante și că de aceea alege să vorbească cu ele.

Conform spuselor unui expert în drept din Arabia Saudită, se pare că cele mai multe divorțuri apar între proaspeții căsătoriți.

loading...

Sursă foto. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul mireasa-perfecta.ro