O crimă ORIBILĂ a zguduit Italia: Badantă ucisă cu 15 lovituri de cuţit

La mijlocul săptămânii trecute, Italia a fost zguduită de o crimă teribilă care a rămas încă neînţeleasă. O badantă de 52 de ani a fost ucisă cu cruzime de soţul ei căruia îi dăruise trei copii de-a lungul timpului. Cei doi soţi erau de foarte mulţi ani în Italia şi nimeni nu se aştepta la un asemenea deznodământ, scriu cei de la ro.blastingnews.com

Mai mult decât atât, aceştia îşi văzuseră în toţi aceşti ani de viaţa lor şi a copiilor, i-au crescut cu multă dragoste şi după o viaţă de trudă, ajunseseră să-şi vadă copiii pe picioarele lor, să le cumpere case fiecăruia dintre ei şi să-şi vadă în tihnă de bătrâneţi.

“Au fost câteva ţipete care mai apoi s-au transformat într-un strigăt de durere… iar după aceea s-a aşternut o linişte mormântală”. Cam aşa au sintetizat vecinii celor doi, masacrul produs la doar câţiva paşi de ei. Era ora 16,30 când un apel disperat de ajutor la 112 era făcut de una dintre vecinele Dianei din Busto Arsizio, o localitate din Provincia Varese în nordul Italiei. “Am auzit ţipetele şi m-am dus să văd ce s-a întâmplat. Am bătut la uşă şi soţul Dianei mi-a deschis. Avea în mână un cuţit de bucătărie şi peste tot era numai sânge. M-am speriat şi am fugit îngrozită să dau alarma”, avea să povestească femeia, anchetatorilor.

În via Goito au sosit la faţa locului numeroase forţe de ordine, dar şi o ambulanţă.

Din păcate pentru îngrijitoarea de 52 de ani nu mai era nimic de făcut. Cei trei copii ai cuplului au fost chemaţi de urgenţă de către organele de poliţie pentru a fi martori la ancheta în derulare. Poliţiştii au descins în casa celor doi şi au rămas fără grai când au văzut ce a putut să facă bărbatul de 62 de ani, care şi-a recunoscut imediat fapta. În camera unde se întâmplase oribila crimă, totul era stropit de sânge, iar în mijlocul acestei scene macabre zăcea corpul neînsufleţit al femeii, având pe trup 15 plăgi înjunghiate, după cum aveau să confirme medicii care au efectuat autopsia cadavrului.

Vecinii le-au spus anchetatorilor că cei doi locuiau de mulţi ani în Italia şi erau cunoscuţi ca oameni la locul lor, având chiar cetăţenia italiană. Aceştia au adăugat că în ultima vreme, certurile dintre ei se înteţiseră, iar motivele erau dintre cele mai diverse. Ea era îngrijitoare, iar el lucra în agricultură şi de-aI lungul anilor reuşiseră să agonisească o mică “avere”, fiind foarte muncitori şi chibzuiţi. Ce s-a întâmplat, însă, între pereţii casei în care s-a produs oroarea, va rămâne un mister greu de dezlegat.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ro.blastingnews.com