O româncă a câştigat titlul de „Miss Balkana 2017″. Cine este tânăra? – VIDEO

O tânără din România a câştigat titlul „Miss Balkana 2017“. Absolventă a Facultăţii de Matematică, orădeanca Denisa Hodişan a reprezentat România şi a concurat alături de alte nouă modele din ţările regiunii balcanice.

„Eu am avut numărul 10. Concursul s-a derulat timp de trei zile, unde am avut de prezentat trei ţinute şi de trecut alte două probe de interviu. La întrebarea ‘De ce eu?’ (să câştig acest titlu, n.r.) am spus că ‘Balcanii sunt un ţinut magic şi aş fi foarte mândră să reprezint această minunată parte a lumii’. A fost foarte emoţionant”, a declarat Denisa Hodişan, potrivit adevarul.ro.

Concurentele au avut de prezentat trei ținute și de trecut alte două probe de interviu. Ținutele prezentate – casual, costume de baie și rochii de seară – au fost puse la dispoziție de designeri din Serbia, iar concurentele au fost jurizate de personalități din țara organizatoare.

La capătul celor trei zile ale competiției, Denisa Hodișan a obținut titlul de “Miss Balkana 2017“, care i-a fost oferit împreună cu o coroniță de pietre prețioase, un inel cu diamant și un tablou al unui pictor sârb, relatează portalul digi24.ro

loading...

Pentru Denisa este al treilea titlu internațional din carieră.