VIDEO. O fată de 14 ani cade dintr-o telegondolă şi este prinsă de trecători

Incidentul s-a petrecut într-un parc de distracţii din New York. O adolescentă de 14 ani a ajuns pe mâna medicilor, imediat după ce a căzut dintr-o telegondolă, de la înălţimea de 8 metri. Tânăra a fost prinsă de oamenii prezenți la fața locului, scriu cei de la digi24.ro

Salvatorul principal al fetei este Matthew Howard, un american în vârstă de 55 de ani. Acesta le-a povestit jurnaliștilor că se pregătea să părăsească parcul de distracții Six Flag Great Escape când a auzit țipetele de ajutor ale fetei de 14 ani care atârna de o telegondolă, la 8 metri înălțime.

Bărbatul și-a luat fiica și, împreună cu aceasta s-au așezat sub gondolă și au încurajat-o pe fată să-și dea drumul, asigurând-o că o vor prinde. La un moment dat, fata nu a mai putut să se țină, dar cei doi au reușit să o prindă și tânăra a fost transportată la un spital din apropiere.

Polițiștii și personalul parcului de distracții au inspectat telegondola și spun că toate echipamentele de siguranță erau funcționale și nu se știe pentru moment cum a ajuns fetița să atârne de scaun.

„Siguranța și securitatea oaspeților noștri reprezintă prioritatea noastră principală, nu pare să existe vreo funcționare defectuoasă a cursei, dar am închis atracția până când se va finaliza o revizie aprofundată. Continuăm investigația, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu fetița și cu familia acesteia”, au declarat oficialii parcului de distracții într-un comunicat de presă.

Citiţi continuarea şi mai multe informaţii interesante pe portalul de ştiri digi24.ro