ULTIMĂ ORĂ! Trei militari au murit şi alţi nouă au fost răniţi, aseara, după ce vehiculul care îi transporta s-a răsturant

În seara zilei de 29 iunie 2017, în zona comunei Dâmbovicioara, din judeţul Argeş s-a produs un accident tragic, implicaţi fiind un grup de militari care mergeau către poligonul de la Cincu din Câmpulung Muscel. Urmările accidentului sunt: trei militari decedaţi si alţii nouă raniţi, scriu cei de la observator.tv citând News.ro

Şase dintre răniţi au fost aduşi cu elicoptere şi cu ambulanţe la Spitalul Militar Central din Bucureşti. Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgenţă “Regina Maria” din Braşov şi unul la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Ion Jianu” din Piteşti.

Conform declaraţiilor directorului medical adjunct al Spitalului Militar Central, medicul Mariana Jinga, militarul operat a fost internat la Secţia Ortopedie, având fracturi de oase lungi. El a fost supus vineri de dimineaţă unei intervenţii chirurgicale.

Alţi doi militari răniţi în accident sunt internaţi la Secţia de Chirurgie toracică, starea lor fiind bună.

Încă doi dintre cei aflaţi la Spitalul Militar Central prezintă traumatisme cranio-cerebrale şi vertebro-medulare, dar acestea nu sunt severe şi nu provoacă deficienţe motorii.

Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv

Cine sunt cei trei militari morți în Argeș

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au murit în urma accidentului din  data de 29 iunie în apropierea localității Valea Urdei, județul Argeș, a transmis în această dimineață Antena 3.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și nu era  necăsătorit. Mihai era veteran al teatrelor de operațiuni, cu două misiuni la activ în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.