VIDEO – Două tinere şi-au transmis MOARTEA LIVE! După dans şi multă băutură, maşina lor s-a IZBIT de un copac.

Teribilismul face victime din ce în ce mai multe în rândul tinerilor. Două tinere din Ucraina au decedat într-un cumplit accident rutier, după ce maşina lor marca BMW, s-a izbit de un copac, totul fiind transmis LIVE pe reţeaua de socializare Instagram, scriu cei de la observator.tv

Una dintre tinere este Dasha Medvedeva, de 24 de ani, care se afla la volanul maşinii, în timp ce prietena ei, Sofia Magerco, de 16 ani, era pe locul din dreapta. Fetele erau euforice şi transmiteau live pe Instagram cât de bine se distrează ele în timp ce maşina rula cu mare viteză pe şosea, deşi afară era noapte.

Pe filmare se observă cum fetele beau şi ţin sticle de băutură în mână, dansează şi se filmează în permanenţă. După doar câteva minute,
şoferiţă pierde controlul maşinii şi se izbeşte de un copac. Cu toate că impactul a fost devastator, telefonul a continuat să transmită live pe Instagram, fiind surprins şi dialogul dintre şoferiţă şi cei care i-au sărit în ajutor.

loading...

Potrivit informaţiilor prezentate de presa din Ucraina, Sofia Magerco a murit pe loc în urma accidentului, în timp ce Dasha Medvedeva a decedat în drum spre spital. În urma impactului, maşina a fost complet distrusă, fapt ce sugerează că cele două circulau cu viteză excesivă.

Tânăra Sofia Magerco, fata de numai 16 ani, câştigase de curând un concurs de miss în oraşul ei.

Sursă VIDEO: Харьков LIVE Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul observator.tv